Jeg designer din hjemmeside ud fra dine, og din virksomheds behov og ønsker. Jeg bliver ved med at redigere og designe, til du er tilfreds. Hjemmesiden bliver lavet, så den tilpasser sig til både computer, tablet og mobil.

Professionel hjemmeside til din virksomhed

Jeg designer udelukkende hjemmesider i WordPress. Det gør jeg blandt andet fordi systemet er super fleksibelt, både for webdesignere, men også for slutbrugeren som efterfølgende skal ind og lave små rettelser, såsom at udgive et blogindlæg, udskifte et billede, eller rette åbningstider.

Som bruger af en hjemmeside skal man kunne finde de informationer man søger lynhurtigt. Det stille krav til selve opbygningen af hjemmesiden. Dette er yderst vigtigt for besøgende på din nye hjemmeside. Jeg skaber en klar struktur, så de besøgende bliver ledt korrekt rundt på hjemmesiden.

Det får du

Brugervenlighed

Hjemmeside baseret på WordPress, så I selv kan vedligeholde jeres side. Du kan også vælge at lade mig vedligeholde din hjemmeside, valget er helt op til dig.

Mobil og tablet venlig

Responsivt design, det betyder at hjemmesiden tilpasser sig alle skærmstørrelser. Designet bliver tilpasse både til mobiltelefon, tablet og computer.

Google venlig hjemmeside

Optimeret efter gældende standarder, og den nyeste teknologi, så du får en god placering på Google. Siden skal blot, som alt andet software, holdes opdateret. Dette finder vi en løsning på.

Unikt design

Jeg skaber et stærkt og unikt visuelt udtryk for din virksomhed, hvor der bliver lagt stor vægt på et solidt produkt, til fornuftige priser.

Skal vi starte..?

Vil du igang med din nye hjemmeside nu

Ring på 40113559, eller send en mail. Så tager vi et uforpligtende møde angående din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre om dit nye webprojekt.