Du får i denne pakke alt som er i standart pakken. Derudover vil din side blive søgemaskineoptimeret. Dette vil sige at jeg vil forsøge at gøre din side synlig på Google. Det er vigtigt at din side bliver set.

Professionel hjemmeside til din virksomhed

Jeg designer udelukkende hjemmesider i WordPress. Det gør jeg blandt andet fordi systemet er super fleksibelt, både for webdesignere, men også for slutbrugeren som efterfølgende skal ind og lave små rettelser, såsom at udgive et blogindlæg, udskifte et billede, eller rette åbningstider.

Som bruger af en hjemmeside skal man kunne finde de informationer man søger lynhurtigt. Det stille krav til selve opbygningen af hjemmesiden. Dette er yderst vigtigt for besøgende på din nye hjemmeside. Jeg skaber en klar struktur, så de besøgende bliver ledt korrekt rundt på hjemmesiden.

Hvad er SEO?
SEO er en forkortelse af ordene Search Engine Optimization, som vi på dansk kalder Søgemaskineoptimering.

Hvorfor SEO?
SEO, er essentielt for enhver seriøs virksomhed som gerne vil modtage lige så mange ordrer, henvendelser eller besøgende som sine konkurrenter. Du skal derfor have søgemaskineoptimeret din hjemmeside med relevante søgetermer.

Når man taler om SEO optimering, er der mange hundrede faktorer som spiller ind i det samlede regnestykke. Her er nogle af de vigtigste, Lokal SEO, Strukturerede data, Google my business, Linkbuilding.

Det får du

Brugervenlighed

Hjemmeside baseret på WordPress, så I selv kan vedligeholde jeres side. Du kan også vælge at lade mig vedligeholde din hjemmeside, valget er helt op til dig.

Mobil og tablet venlig

Responsivt design, det betyder at hjemmesiden tilpasser sig alle skærmstørrelser. Designet bliver tilpasse både til mobiltelefon, tablet og computer.

Google venlig hjemmeside

Optimeret efter gældende standarder, og den nyeste teknologi, så du får en god placering på Google. Siden skal blot, som alt andet software, holdes opdateret. Dette finder vi en løsning på.

Unikt design

Jeg skaber et stærkt og unikt visuelt udtryk for din virksomhed, hvor der bliver lagt stor vægt på et solidt produkt, til fornuftige priser.

SEO optimering

Seo er vigtig for din hjemmeside og virksomhed. Årsagen til dette er at du gerne vil have dine kunder til at finde dig, når de søger på internettet.

Analyse

Det er vigtigt når vi har optimeret din hjemmeside, at du kan se om det arbejde vi har gjort, nu også virker. Derfor installere vi nogle analyse værktøjer på din side.

Skal vi starte..?

Vil du igang med din nye hjemmeside nu

Ring på 40113559, eller send en mail. Så tager vi et uforpligtende møde angående din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre om dit nye webprojekt.