Rebæk Brasserie & Bar

Rebæk Brasserie & Bar ligger På Kløverprisvej 92 2650 Hvidovre

MTWEBDESIGN

OM kunden

Rebæk Brasserie & Bar ligger i Hvidovre, tæt på Rebæk sø, park og Brøndbyskoven. Huset på Kløverprisvej 92 har ligget der siden 1960erne og har lagt rum til diverse forretninger. Huset er velkendt blandt de lokale for den tidligere bodega, og længere tilbage har adressen rummet andre forskellige typer af forretninger.

Kløverprisvej 92 ́ gamle lokaler er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden der er givet køb på lokalernes særegne historie. Resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bidrager til at byde vores gæster velkomne, uanset om det er til en varm kop kaffe, et velskænket glas vin eller et skønt måltid.

Se andre eksempler på design fra MTWEBDESIGN

Din hjemmeside skal give kunderne lyst til at henvende sig. Med et godt design, og en logisk opbygning af din hjemmeside, er du sikker på, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.

Skal vi starte..?

Vil du igang med din nye hjemmeside nu

Ring på 40113559, eller send en mail. Så tager vi et uforpligtende møde angående din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre om dit nye webprojekt.