Crone Event & Catering

Crone Event & Catering ligger i Hellerup

MTWEBDESIGN

Om kunden

Hos Crone Catering laver vi lækker og enkel mad af friske råvarer til en fornuftig pris. I spidsen for Crone Catering står kok og restauratør Peter Crone, som har enorm erfaring med at arrangere selskaber. Siden 2020 har Peter og holdet bag drevet den dansk-franske restaurant Rosé Rosé Bistro på Strandvejen i Hellerup. Før dette har Peter gennem en årrække forpagtet steder som Klampenborg Galopbane og Soho, som har lagt køkken og ofte rammer til hundredvis af store og små arrangementer. Vi kender således koderne til alle typer arrangementer fra barnedåb til begravelser og fra firmafester til modeshows. Mulighederne er uendelige og vores fokus er altid på, at jeres fest bliver præcis som I har drømt om, ikke at den skal passe ned i en skabelon hos os.

Se andre eksempler på design fra MTWEBDESIGN

Din hjemmeside skal give kunderne lyst til at henvende sig. Med et godt design, og en logisk opbygning af din hjemmeside, er du sikker på, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.

Skal vi starte..?

Vil du igang med din nye hjemmeside nu

Ring på 40113559, eller send en mail. Så tager vi et uforpligtende møde angående din nye hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre om dit nye webprojekt.